top of page

REKISTERISELOSTEET

Mikäli keräämme tietoja sinulta, ilmoitamme siitä ja kerromme kuinka tietojasi käsitellään. Sinulla on aina mahdollisuus tarkistaa mitä tietoja meillä sinusta on ja pyytää mahdollisten virheellisten tietojen korjaamista tai poistamista.

Lipunoston yhteydessä lippuvälittäjät voivat kerätä sinusta tietoja lipun toimittamista, tiedottamista tai markkinointia varten. Löydät rekisteriselosteet lipunvälittäjien omilta sivuilta Ticketmaster: https://www.ticketmaster.fi/tietosuoja tai Tiketti: https://www.tiketti.fi/info/tietosuojaseloste

Simerock (Hurjat Kutsut Oy) ylläpitää rekisteriä vapaaehtoistyöntekijöistä ja -hakijoista. Rekisterin tarkoitus on mahdollistaa yhteydenpito vapaaehtoistyöntekijöiden ja -hakijoiden kanssa. Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ikä ja mahdolliset aiemmat tehtävät festivaaleilla. Tiedot kerätään rekisteröidyiltä itseltään ja niitä säilytetään asianmukaisesti suojattuina sähköisessä muodossa. Emme luovuta rekisterin tietoja eteenpäin ja organisaatiossamme niitä käsittelevät vain henkilöt joilla työtehtäviensä puolesta on siihen tarve. Mikäli haluat nähdä tietosuojaselosteen tai pyytää nähdä omat tietosi niiden tarkistamista varten voit olla yhteydessä sime@simerock.com.

Simerock (Hurjat Kutsut Oy) ylläpitää rekisteriä yhteistyökumppaneista ja potentiaalisista mainostajista tai yhteistyökumppaneista. Rekisterin tarkoitus on mahdollistaa yhteydenpito sekä suunnitella mahdollisia yhteistyökuvioita. Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asema yrityksessä sekä mahdolliset aiemmat yhteistyömuodot. Tiedot kerätään aiemman yhteydenpidon perusteella sekä julkisesti saatavilla olevista lähteistä (kuten yrityksen nettisivut) ja niitä säilytetään asianmukaisesti suojattuina sähköisessä muodossa. Emme luovuta rekisterin tietoja eteenpäin ja organisaatiossamme niitä käsittelevät vain henkilöt joilla työtehtäviensä puolesta on siihen tarve. Mikäli haluat nähdä tietosuojaselosteen tai pyytää nähdä omat tietosi niiden tarkistamista varten voit olla yhteydessä sime@simerock.com.

Simerock (Hurjat Kutsut Oy) ylläpitää rekisteriä tiedotettavista. Rekisterin tarkoitus on tiedotteiden jakaminen tiedotusvälineille. Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat nimi, sähköpostiosoite ja organisaatio. Tiedot kerätään julkisesti saatavilla olevista lähteistä (esimerkikis nettisivuilta). Emme luovuta rekisterin tietoja eteenpäin ja organisaatiossamme niitä käsittelevät vain henkilöt joilla työtehtäviensä puolesta on siihen tarve. Mikäli haluat nähdä tietosuojaselosteen tai pyytää nähdä omat tietosi niiden tarkistamista varten voit olla yhteydessä sime@simerock.com.

bottom of page