VAPAAEHTOISET

 

 Talkootyö on merkittävä tekijä festivaalien luomisessa.
Simerock kutsuu kaikki festivaalityöstä kiinnostuneet vapaaehtoisiksi mukaan
rakentamaan Simerockista pohjoisen parhaita festivaaleja!
 

Kyse on täysipainoisesta työpanoksesta festivaalivieraiden viihtyvyyden eteen. Työ on kivaa ja antoisaa sekä samalla vastuullista. Vastineeksi pääset nauttimaan tekemisestä ja festivaalifiiliksestä työsi ohella, pääset tutustumaan uusiin samanhenkisiin ihmisiin ja saat hyvää työkokemusta. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta. Oikea asenne ja motivaatio tekemiseen riittävät.
Saat työstäsi työtodistuksen ja työpäivinä (perjantaina ja lauantaina) tarjoamme ruoan festivaalialueella. 
 

Tarvitsemme ihmisiä monenlaiseen työhön. Tehtävästäsi riippuen sitoudut vapaaehtoistyöhön vähintään kymmeneksi tunniksi ennen/jälkeen festivaaleja ja/tai festivaalien aikana.

INFO
 

Infossa otetaan vastaan median edustajat ja kutsuvieraat, sekä avustetaan festarikansaa pulmien ratkaisemiseksi. Infossa työskentelevät osaavat vastata kaikkeen maan ja taivaan väliltä. Työ vaatii siis tarkkuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä iloista ja reipasta palveluasennetta ja halua auttaa ja ratkaista ongelmia. 

Vuorot sijoittuvat festariperjantaille -ja lauantaille sekä ne ovat kahden tunnin pätkissä.

LIPUNMYYNTI/RANNEKKEENVAIHTO
 

Lipunmyynti- ja rannekkeenvaihtovuoroja on niin festivaalien aikaan kuin ennen festivaaleja.  Lipunmyyjän työssä on oltava jämerä ja iloinen asiakaspalvelija.
Ota kaveri kainaloon ja tulkaa yhdessä!

ROUDAUS/STAGEHAND
 

Stagehandit tekevät vuoronsa perjantaina ja lauantaina festivaalien aikana. Stagehandien tehtävä on roudata artistien esiintymiskalusto lavalle ja lavalta pois lavamanagerin ohjeistuksen mukaan. Työ on fyysisesti vaativaa ja raskasta, mutta toisaalta pääset näkemään festivaalit täysin uudesta kulmasta ja saat varmasti erilaisen kokemuksen muistoksi. Varauduthan olemaan paikalla jo ennen porttien avaamista.
 

SIIVOUS

Siivoustiimi huolehtii alueen siisteyden säilymisestä tapahtuman aikana

sekä bajamajojen vessapaperien täytöstä. Työ on fyysistä, mutta toisaalta rentoa ja itsenäistä. Vuorot sijoittuvat perjantaille ja lauantaille sekä ne ovat ovat kahden tunnin pätkissä. Tässä vuorossa vapaa-ajallasi pääset katsomaan myös keikkoja.
 

RAKENNUS JA PURKU

Sisustustiimi huolehtii festivaalialueen sisustuksen toteutuksesta ja purusta. Työ on sekä fyysistä sohvien ja jääkaappien kantoa, että verhojen ripustamista sekä valojen kiinnittämistä. Vuorot sijoittuvat festivaaliviikolle, mutta festivaalipäivät olet halutessasi vapaalla. Työ on ohjeistettua ja sinut perehdytetään.

SEURAT JA TIIMIT 
 

Seurat ja tiimit ovat tervetulleita talkootoimintaan.
Voitte kerätä oman porukan ja ilmoittautua yhdessä.

Lähettäkää hakemus osoitteeseen pirita@simerock.com
 

HAKEMINEN
 

Täytä alla oleva hakemuslomake huolellisesti. Kerro meille miksi haluat mukaan talkootöihin festivaalien rakentamiseksi sekä kuvaile omat tavoitteesi festivaalityölle. Kerro myös milloin olet käytettävissä ja
minkä verran olet valmis tekemään festivaalien eteen.
 

Simerock arvostaa panostasi ja toivottaa sinut tervetulleeksi festivaalin ihmeelliseen maailmaan ja kokemuksiin myös "tiskin toiselle puolelle"!
 

Työt ei lopu koskaan!


 

Talkootyöhakemus
arrow&v
ONKO SINULLA
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 by Simerock. Kaikki pidätetään, myös oikeudet.               Yhteystiedot    Tietosuoja