top of page

TÖIHIN

ANNISKELU

Hakemukset suoraan anniskeluvastaava Juha Eskeliselle juha@cafebar21.fi

 

I

VAPAAEHTOISET
 

 Talkootyö on merkittävä tekijä festivaalien luomisessa.
Simerock kutsuu kaikki festivaalityöstä kiinnostuneet vapaaehtoisiksi mukaan
rakentamaan Simerockista pohjoisen parhaita festivaaleja!

 

Kyse on täysipainoisesta työpanoksesta festivaalivieraiden viihtyvyyden eteen. Työ on kivaa ja antoisaa sekä samalla vastuullista. Vastineeksi pääset nauttimaan tekemisestä ja festivaalifiiliksestä työsi ohella, pääset tutustumaan uusiin samanhenkisiin ihmisiin ja saat hyvää työkokemusta. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta. Oikea asenne ja motivaatio tekemiseen riittävät.
Saat työstäsi työtodistuksen ja työpäivinä tarjoamme ruoan festivaalialueella. 

 

Tarvitsemme ihmisiä monenlaiseen työhön. Tehtävästäsi riippuen sitoudut vapaaehtoistyöhön vähintään kymmeneksi tunniksi ennen/jälkeen festivaaleja ja/tai festivaalien aikana.

INFO

Infossa otetaan vastaan median edustajat ja kutsuvieraat, sekä avustetaan festarikansaa pulmien ratkaisemiseksi. Infossa työskentelevät osaavat vastata kaikkeen maan ja taivaan väliltä. Työ vaatii siis tarkkuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä iloista ja reipasta palveluasennetta ja halua auttaa ja ratkaista ongelmia. 

LIPUNMYYNTI/RANNEKKEENVAIHTO

Lipunmyynti- ja rannekkeenvaihtovuoroja on niin festivaalien aikaan kuin ennen festivaaleja.  Lipunmyyjän työssä on oltava jämerä ja iloinen asiakaspalvelija.
Ota kaveri kainaloon ja tulkaa yhdessä!

ROUDAUS/STAGEHAND

Stagehandit tekevät vuoronsa festivaalien aikana. Stagehandien tehtävä on roudata artistien esiintymiskalusto lavalle ja lavalta pois lavamanagerin ohjeistuksen mukaan. Työ on fyysisesti vaativaa ja raskasta, mutta toisaalta pääset näkemään festivaalit täysin uudesta kulmasta ja saat varmasti erilaisen kokemuksen muistoksi.

Varauduthan olemaan paikalla jo ennen porttien avaamista.
 

SIIVOUS
Siivoustiimi huolehtii alueen siisteyden säilymisestä tapahtuman aikana

sekä bajamajojen vessapaperien täytöstä. Työ on fyysistä, mutta toisaalta rentoa ja itsenäistä. 

RAKENNUS JA PURKU

Sisustustiimi huolehtii festivaalialueen sisustuksen toteutuksesta ja purusta tiimivastaavan ohjeistuksella. Työ on sekä fyysistä sohvien ja jääkaappien kantoa, että verhojen ripustamista sekä valojen kiinnittämistä. Vuorot sijoittuvat festivaaliviikolle, mutta festivaalipäivät olet halutessasi vapaalla. Työ on ohjeistettua ja sinut perehdytetään.

SEURAT JA TIIMIT 

Seurat ja tiimit ovat tervetulleita talkootoimintaan.

Lähettäkää oma ehdotuksenne osoitteeseen sande@simerock.com

 

HAKEMINEN

Voit hakea tiettyyn tehtävään, useampiin tehtäviin tai voit ilmaista halukkuutesi tehdä mitä vain! Kerro myös, milloin olet käytettävissä ja minkä verran aikaasi olet valmis uhraamaan festivaalien eteen.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen sande@simerock.com, olemme sinuun yhteydessä viimeistään kevään aikana! Toimenkuvat ja työpisteet selviävät viimeistään alkukesän aikana. Jokainen talkoolainen sopii oman pisteensä vastaavan kanssa tarkemmista aikatauluista.

Simerock arvostaa panostasi ja toivottaa sinut tervetulleeksi festivaalin ihmeelliseen maailmaan ja kokemuksiin myös "tiskin toiselle puolelle"!

Työt ei lopu koskaan!


 

Talkootyöhakemus
arrow&v
ONKO SINULLA

Kiitos hakemuksestasi! Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Lisätietoja voi kysyä pirita@simerock.com

bottom of page