top of page

TALKOOTYÖ

TalkootyöLLÄ on merkittävä ROOLI festivaalien luomisessa.
Simerock kutsuu kaikki festivaalityöstä kiinnostuneet mukaan
rakentamaa pohjoisen IKIMUISTOISIMPIA festivaaleja!
 

Kyse on täysipainoisesta työpanoksesta festivaalivieraiden viihtyvyyden eteen. Työ on kivaa ja antoisaa, mutta samalla vastuullista. Vastineeksi pääset nauttimaan tekemisestä ja festivaalifiiliksestä työsi ohella, pääset tutustumaan uusiin samanhenkisiin ihmisiin ja saat hyvää työkokemusta. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta. Oikea asenne ja motivaatio tekemiseen riittävät.
Saat työstäsi työtodistuksen ja työpäivinä tarjoamme ruoan festivaalialueella. 

 

Tarvitsemme ihmisiä monenlaiseen työhön. Tehtävästäsi riippuen sitoudut vapaaehtoistyöhön ennen/jälkeen festivaaleja ja/tai festivaalien aikana. 

INFO

Infossa otetaan vastaan pääsääntöisesti median edustajat ja kutsuvieraat, sekä avustetaan festarikansaa pulmien ratkaisussa. Infossa työskentelevät ovat perehtyneet festivaalialueeseen ja osaavat vastata kysymyksiin maan ja taivaan väliltä. Työ vaatii siis tarkkuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, sekä iloista ja reipasta palveluasennetta ja halua auttaa ja ratkaista ongelmia. 

LIPUNMYYNTI/RANNEKKEENVAIHTO

Lipunmyynti- ja rannekkeenvaihtovuoroja on niin festivaalien aikana kuin ennen festivaaleja.  Lipunmyyjän/rannekkeenvaihtajan työssä on oltava jämerä ja iloinen asiakaspalvelija, jolla on hyvä paineensietokyky kiireessäkin.

STAGEHAND

Stagehandit tekevät vuoronsa festivaalipäivinä ja päivät voivat olla pitkiäkin. Stagehandien tehtävä on kantaa artistien esiintymiskalustoa lavalle ja lavalta pois stamanagerin ohjeistuksen mukaan. Työ on fyysisesti vaativaa ja raskasta, mutta toisaalta pääset näkemään festivaalit täysin uudesta kulmasta.

Varauduthan olemaan paikalla jo ennen porttien avaamista.
 

SIIVOUS
Siivoustiimi huolehtii alueen yleisen siisteyden säilymisestä tapahtuman aikana. Tähän sisältyy mm. roskien keräämistä, roskapönttöjen tyhjentämistä, ruokailualueen siistimistä, bajamajojen siistimistä ja vessapaperien täyttöä, sekä käsienpesupisteiden veden ja pesuaineiden täyttöä. Työ on pääsääntöisesti liikkuvaa, fyysistä työtä, mutta vuorojen väliin mahtuu myös hengäshdyshetkiä, jolloin voit vapaasti kiertää festivaalialueella. 

RAKENNUS JA PURKU

Rakennus- ja purkutiimi huolehtii nimensä mukaisesti festivaalialueen rakennuksesta j purusta, sekä muun sisustuksen toteutuksesta ja purusta tiimivastaavan ohjeistuksella. Työ on sekä fyysistä sohvien ja jääkaappien kantoa, että verhojen ripustamista sekä valojen kiinnittämistä. Vuorot sijoittuvat festivaaliviikolle, mutta festivaalipäivät olet halutessasi vapaalla. Työ on ohjeistettua ja sinut perehdytetään.

SEURAT JA TIIMIT 

Seurat ja tiimit ovat tervetulleita talkootoimintaan.

Lähettäkää oma ehdotuksenne osoitteeseen inka@simerock.com

 

HAKEMINEN

Voit hakea tiettyyn tehtävään, useampiin tehtäviin tai voit ilmaista halukkuutesi tehdä mitä vain! Kerro myös, milloin olet käytettävissä ja minkä verran aikaasi olet valmis uhraamaan festivaalien eteen.

Täytä allaoleva hakulomake tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen inka@simerock.com, olemme sinuun yhteydessä viimeistään kevään aikana! Toimenkuvat ja työpisteet selviävät viimeistään alkukesän aikana. Jokainen talkoolainen sopii oman pisteensä vastaavan kanssa tarkemmista aikatauluista.

Simerock arvostaa panostasi ja toivottaa sinut tervetulleeksi festivaalin ihmeelliseen maailmaan ja kokemuksiin myös "tiskin toiselle puolelle"!

Työt ei lopu koskaan!

TÖIHIN MEILLE

TOIVOTTU TYÖPISTE

KIITOS HAKEMUKSESTASI!

bottom of page