top of page

SIJAINTI


Simerock-festivaali pidetään Rovaniemen Ounaspaviljongilla, osoitteessa Ounasjoen itäpuolentie 21, 96900 Rovaniemi. 


Festivaalialueen portit avataan perjantaina 11.8. klo 15:00

ja lauantaina 12.8. kello 12:00.

Alueella saavuttaessa sijaitsee narikka johon voi jättää tavaroita säilöön. Hinta 2€/käynti.

 

SAAPUMINEN


Suosittelemme yleisöä saapumaan festaribussilla (vastuullinen yhtiö Kutilan Liikenne), kävellen, tai Lähitaksilla. Alueella tai sen välittömässä läheisyydessä ei ole paikoitustilaa autoille joten omalla autolla alueella saapuminen ei ole mahdollista. Mikäli saavut autokyydillä on paras paikka jättää matkustajia Citymarketin pihalla. Etelästä tultaessa E75-tietä (Sodankyläntie) eteenpäin, kunnes oikealla kaartaa ramppi kohti Kuusamontietä.


Kutilan Liikenteen Festaribussi kulkee puolen tunnin välein (tai kun bussi on täynnä) reittiä keskusta-festarialue-keskusta pysäkki. Keskustan pysäkki sijaitsee Half Moonin edessä (Poromiehentien puolella) ja festarialueella pysäkki löytyy sisäänkulkuväylän läheisyydestä merkityltä paikalta. Festivaalibussin hinta yhteen suuntaan on 3€. Huomioithan, että bussi pysähtyy ainoastaan ilmoitetuilla pysäkeillä, eikä ota kyytiin matkan varrelta.


Ensimmäinen bussi lähtee Half Moonin pysäkiltä 11.8. klo. 14:00 ja 12.8. kello 11:30.


Festivaalien päättyessä bussit takaisin keskustaan lähtevät Ounaspaviljongin risteykseltä. Myös taksit ottavat kyytiin festivaalialueen edestä.

bottom of page