top of page

SIJAINTI

Simerock festivaali pidetään Rovaniemen Ounaspaviljongilla, osoitteessa Ounasjoen itäpuolentie 1. Festivaalialueen portit avataan perjantaina klo 14:00, lauantaina klo 12:00 ja sunnuntaina klo 14:00

SAAPUMINEN

​Huomioithan että alueelle ei ole kulkua Ounaspaviljongin risteyksestä/ itäpuolen tien kautta (vanha sisäänkäynti), kaikki kulku alueelle tapahtuu Sodankyläntien/ kuusamontien pyörätien kautta. Katso ohjeet videolta:

 

 

 

 

 

 

Suosittelemme yleisöä saapumaan festaribussilla, kävellen, tai Lähitaksilla. Alueella tai sen välittömässä läheisyydessä ei ole paikoitustilaa autoille joten omalla autolla alueella saapuminen ei ole mahdollista. Mikäli saavut autokyydillä on paras paikka jättää matkustajia Citymarketin pihalla, Citymarketin nurkalta lähtee kävelytie (alikulkusiltaa pitkin ja nelostien suuntaisesti kohti kaupunkia). Huomioithan että nelostiellä ei saa pysähtyä!

Kutilan Liikenteen Festaribussi kulkee non-stoppina reittiä keskusta-festarialue-keskusta. Keskustan pysäkki sijaitsee Half Moonin edessä (Poromiehentien puolella) ja festarialueella pysäkki löytyy sisäänkulkuväylän läheisyydestä merkityltä paikalta. Kyyti kustantaa 3€/suunta.

Festivaalien päättyyessä bussit takaisin keskustaan lähtevät samalta pysäkiltä sekä toisena uloskäyntinä toimivan Ounaspaviljongin risteykseltä. vanhalta sisäänkäynniltä. Myös taksit ottavat kyytiin vanhalta sisä

 

Perjantaina festaribussi starttaa keskustasta klo  13 ensimmäisen kerran.

Lauantaina festaribussi starttaa keskustasta klo  11 ensimmäisen kerran.

Sunnuntaina festaribussi starttaa keskustasta klo 13 ensimmäisen kerran. 

Hox junamatkustajat! Jokaisena kolmena festivaalipäivänä klo 15 lähtevä vuoro aloittaa reittinsä rautatieasemalta, jatkaen siitä tuttua reittiä keskusta-festivaalialue-keskusta!

kutila-väri.png
LTX Roi Virallinenkumppani (1).jpg
Half Moon.png
2.png
pallo50.gif
Spike_v1_50.gif
bottom of page