Haloo Helsinki! JVG Kaija Koo Jukka Poika Mikael Gabriel Stig

Amarillo

16.4.2014

Simerockissa jälleen Suomen suosituimmat artistit!

Lapin suurin tapahtuma ja Suomen festivaalien Chuck Norris, Rovaniemen Simerock, juhlitaan jälleen elokuussa. Viime vuoden festivaalin avauspäivä oli loppuunmyyty ja juhlissa kävi ennätykselliset 18.300 silmä- ja korvaparia.

Vuoden yhtye, Vuoden popalbumi ja Vuoden Live-esiintyjä- Emmat kahmaissut Haloo Helsinki! oli sekä radioiden soitetuin kotimainen artisti, että vuoden kuunnelluin artisti spotifyssa vuonna 2013. Bändi nähdään nyt ensimmäistä kertaa Simerockissa. Ounaspaviljongin luonnonkauniilla rannalla nähdään myös Suomen suosituin rap-kaksikko JVG, sukupolvia yhdistävä legendaarinen Kaija Koo, maamme reggae-talismaani Jukka Poika, mm. Tähdet, tähdet- televisiosarjassa hurmannut Stig sekä jatkuvasti loppuunmyydyillä keikoillaan hysteriaa aiheuttava Mikael Gabriel.

Festivaalin liput ovat nyt myynnissä. Lisäkiinnityksistä ilmoitetaan sitä mukaa kun ne varmistuvat. Kesä ei lopu koskaan!

11.3.2014

Bändikisa käynnistää Simerockin odotuksen!

Simerockin ja Rovaniemen nuorisopalveluiden perinteeksi muodostunut bändikisa uudistuu nyt yhteistyössä myös Sodankylän nuorisopalveluiden kanssa. Uutuutena kisassa on kaksi finaalia, joista toinen käydään Sodankylässä, nuorisotila netc@:lla 11.huhtikuuta ja toinen Rovaniemellä, nuorisotila Mondella 25.huhtikuuta.  Molempien finaalien voittaja palkitaan keikalla Simerockissa! Sodankylän finaalissa nähdään vierailevana esiintyjänä myös rap-artisti Stepa, joka toimii myös tuomariston jäsenenä.

Tunnetusti kovatasoinen kilpailu kerää yhteen Lapin nuoret ja nousevimmat kyvyt. Voittajan ratkaisee kokenut tuomaristo. Raadissa ovat vuosien saatossa vaikuttaneet muun muassa Mr Lordi, Jonne Aaron, Juhani Merimaa ja Jone Nikula.  Simerock toivottaa bändeille onnea skabaan ja muistuttaa, että voittajat ei lopu koskaan! Mukaan ovat tervetulleita niin sooloartistit, bändit ja niin edelleen musiikkityylistä riippumatta!

Bändien ilmoitautumisaika on päättynyt.

Lisätiedot Finaali Sodankylä 11.4 Voittaja: New Media

Lisätiedot Finaali Rovaniemi 25.4

Simerock Rovaniemen Ounaspaviljongilla 8.-9.elokuuta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kas

 Tiketti 

Prisma Rovaniemi Rantasipi Pohjanhovi 
 Amarillo Rovaniemi Arina

 

(c) Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


 

Simerock 8.-9.elokuuta Rovaniemen Ounaspaviljongilla, Tervetuloa!

Kerro kavereille, levitä sanaa!

 

 

 

 

 

Testaa kykysi Simerun -pelissä. Juokse niin pitkälle ja kovaa kuin pystyt!

Pelaa Simerun >> 

 

Simerock esittelyvideo

Tsekkaa Simerock esittelyvideo.

Katso video Youtubessa >>

 

 

Simerock Talkoot

 

talkoo

Haluatko mukaan
järkkäämään festareita?

Pestautuminen ja
lisätiedot tästä >>

 

 

 
 

 

 

Akreditoinnit ja infoa tästä >>