Juha Tapio Suvi Teräsniska Kaija Koo Duudsonit Stig Stepa & Are Janne Ordén Matti Feat. Roinatan Uniikki Raappana

Amarillo

16.12.2014

Sivut päivityksessä, nähdään 7.-8.elokuuta 2015!

4.9.2014

Rovaniemen kulttuuripalkinto Simerockille!

Rovaniemen vapaa-ajanlautakunta on myöntänyt vuoden 2014 kulttuuripalkinnon Simerockille. Festivaaliorganisaatio haluaa kiittä kaikkia Simerockissa koskaan vierrailleita festivaalikävijöitä, vapaaehtoisia, artisteja ja tukijoita! Tästä on hienoa jatkaa työskentelyä vuoden 2015 Simerockin osalta. Tuolloin jolloin bileet järjestetään 7.-8.elokuuta!

Lue Lapin Kansan uutinen aiheesta täältä.

10.8.2014

Simerockissa 19 800 juhlijaa!

Huh huh! Takana mieletön viikonloppu josta ISO KIITOS KAIKILLE!! Juhlakansaa oli paikalla huikeat 19 800 kävijää!!... Vuonna 2015 Simerock juhlitaan 7.-8.elokuuta! Nähdään silloin!

9.8.2014

Varaa käteistä rahaa koko festarin ajaksi alueelle!!!!!

Simerockin lauantai juhlitaan nyt! Tervetuloa!

LIPUT SAATAVILLA PORTILTA! Ks. Liput

Huom! Flesh Roxon on valitettavasti joutunut perumaan keikkansa. Auto hajosi matkalla Simerockiin.

Lisäksi Rovaniemellä liput porttihintaan lauantaina seuraavista myyntipaikoista:

-Prisma
-Makuuni
-K-Supermarket Rinteenkulma

Muuta huomioitavaa:
-Varaa aikaa alueelle saapumiseen ettei suosikkiartisti jää näkemättä!
-Varaa käteistä alueelle! Nopeutat asiointia!
-Festaribussi kulkee tasatunneinen Keskustasta, aikataulu täällä. Varaa tasaraha 2e.
-Ounaspaviljongille ei ole asiaa ilman Simerock ranneketta!
-Alueelle saa tuoda ainoastaan tyhjän vesipullon

Loistavaa Simerockia kaikille!

Hinnat portilla:

liput

8.8.2014

Varaa käteistä rahaa koko festarin ajaksi alueelle!!!!!

Simerock juhlitaan nyt! Tervetuloa!

LIPUT SAATAVILLA PORTILTA PE-LA!! Ks. Liput

Lisäksi Rovaniemellä liput porttihintaan PE-LA seuraavista myyntipaikoista:

-Lordin Aukio, Simerock Tukikohta (pe klo 13.00 saakka)
-Prisma
-Makuuni
-K-Supermarket Rinteenkulma

Muuta huomioitavaa:
-Varaa aikaa alueelle saapumiseen ettei suosikkiartisti jää näkemättä!
-Varaa käteistä alueelle! Nopeutat asiointia!
-Festaribussi kulkee tasatunneinen Keskustasta, aikataulu täällä. Varaa tasaraha 2e.
-Ounaspaviljongille ei ole asiaa ilman Simerock ranneketta!
-Alueelle saa tuoda ainoastaan tyhjän vesipullon

Loistavaa viikonloppua kaikille!

Hinnat portilla:

Liput

2.8.2014

Rannekkeiden ennakkovaihtopisteet

Ennakkovaihtopiste ja myös lipunmyynti Rovaniemellä Lordin Aukion Simerock Kaupunkitukikohdassa: avoinna ma-pe 12.00-21.00 ja la-su 12.00-16.00. Piste suljetaan perjantaina 8.8. klo 13.00. Tukikohdassa myynnissä myös VIP-liput. Rannekkeiden ennakkovaihto, lukuunottamatta Tiketin pdf-lippuja. Vaihde ranneke ennakkoon niin vältyt jonottamiselta! Kohta nähdään!

3.7.2014

Aikataulu valmis!

Nyt viimeistään on aika käynnistää Simerock -viikonlopun suunnittelu. Aikataulu ei petä koskaan ja on nyt luettavissa täällä! Hanki lippusi nyt!

3.6.2014

Ohjelma valmis! Lisäyksinä mm. Suvi Teräsniska ja Juha Tapio

Simerockin ohjelma on valmis. Festivaalin jo valmiiksi kovatasoinen ohjelma sai arvoisensa lisäyksen kun tapahtumassa nähdään tähtinimet Suvi Teräsniska ja Juha Tapio. Molemmat artistit esiintyvät Simerockissa nyt ensimmäistä kertaa. Lisäksi ohjelmaan on lisätty suomirockin tulevaisuuden nimi Raaka-Aine ja reggae-taituri Raappana. "Ohjelmamme oli jo kertaalleen valmis, mutta lippujen liikkuessa jopa viime vuotta paremmin, päätimme palkita Rovaniemen festivaalikansan näillä nimekkäillä esiintyjillä nostamalla ohjelmabudjettiamme edellisvuodesta.", toteaa festivaalijohtaja Sime Yliaska.

Suvi Teräsniska on haltioissaan tulevasta Simerockista: "Kerrassaan upeaa päästä vihdoinkin keikalle legendaariseen Simerockiin. Tuskin maltan odottaa!"

Yliaskan mukaan lipunmyynti on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti: "Myimme juuri loppuun ensimmäisen lippukategorian, kun yhden päivän VIP-Gold liput varattiin melkein välittömästi niiden tultua myyntiin. Vaikuttaa siltä, että viime vuoden loppuunmyyty perjantai on vauhdittanut kauppaa."

Simerockin päiväkohtainen ohjelma

Lipunmyynti

20.5.2014

Early Bird liput tarjouksessa 31.05 saakka!

Alkaen 45eur/2päivää! Toimi heti! Ohjelmaan lisätty myös mm. Brädi, Uniikki, Justimus, Janne Ordén, Matti feat. Roinatan, Jeremy Folderol, Dj Luoma ja Alex Mattson.

15.5.2014

Lisää esiintyjiä!

Simerockissa on aina nähty festivaalin tavan mukaisesti myös valtavirrasta poikkeavaa ohjelmaa. 8.-9. elokuuta tätä sarjaa edustavat mm. seuraavat esiintyjät: Zombie rock -yhtye Flesh Roxon, AC/DC:n junakiskoilla jyräävä Brian Johnson Big Band, ja lappilaisen rytmimusiikin legenda Hannibal yhdessä uuden Musta Mooottori -kokoonpanonsa kanssa. Vielä pohjoisempaa paikalle saapuvat Sodankylä räp-sensaatiot Rauhatäti, sekä Stepa, jonka uusin levy kipusi peräti suomen virallisen listan sijalle 5. Rumbalistan sijalle 2. ja Simerocklistan sijalle 1. Suomirockin uutta sukupolvea eteenpäin vievät helsinkiläiset Tiisu ja Philadelphia Dynamite.

28.4.2014

Duudsonit ja Ismo Leikola Simerockiin!

Rovaniemen Simerockissa nähdään jälleen perinteiden mukaisesti ennennäkemätöntä ohjelmaa. Supersuosittu stuntti- ja sekoiluryhmä Duudsonit laittaa Rovaniemen sekaisin elokuun festivaalilla. Miljoonia katselijoita ympäri maailman televisio-ohjelmillaan järkyttäneen nelikon Duudsonit Sirkus saapuu maailman parhaille festivaaleille ensimmäistä kertaa. Tulevaa Simerock-keikkaa odotellessa voi tunnelmaan virittäytyä tämän viikon Duudsonit tuli taloon -jaksolla, jossa Jarppi, Jukka, HP ja Jarno vierailivat Rovaniemellä. Toinen uusi lisäys Simerockin kovaan kattaukseen on Suomen paras koomikko Ismo Leikola.

Lisäksi kattaukseen on lisätty Simerock bändikisan Rovaniemen-finaalin voittaja, Torniosta maailmalle ponnistava Lume.

16.4.2014

Simerockissa jälleen Suomen suosituimmat artistit!

Lapin suurin tapahtuma ja Suomen festivaalien Chuck Norris, Rovaniemen Simerock, juhlitaan jälleen elokuussa. Viime vuoden festivaalin avauspäivä oli loppuunmyyty ja juhlissa kävi ennätykselliset 18.300 silmä- ja korvaparia.

Vuoden yhtye, Vuoden popalbumi ja Vuoden Live-esiintyjä- Emmat kahmaissut Haloo Helsinki! oli sekä radioiden soitetuin kotimainen artisti, että vuoden kuunnelluin artisti spotifyssa vuonna 2013. Bändi nähdään nyt ensimmäistä kertaa Simerockissa. Ounaspaviljongin luonnonkauniilla rannalla nähdään myös Suomen suosituin rap-kaksikko JVG, sukupolvia yhdistävä legendaarinen Kaija Koo, maamme reggae-talismaani Jukka Poika, mm. Tähdet, tähdet- televisiosarjassa hurmannut Stig sekä jatkuvasti loppuunmyydyillä keikoillaan hysteriaa aiheuttava Mikael Gabriel.

Festivaalin liput ovat nyt myynnissä. Lisäkiinnityksistä ilmoitetaan sitä mukaa kun ne varmistuvat. Kesä ei lopu koskaan!

11.3.2014

Bändikisa käynnistää Simerockin odotuksen!

Simerockin ja Rovaniemen nuorisopalveluiden perinteeksi muodostunut bändikisa uudistuu nyt yhteistyössä myös Sodankylän nuorisopalveluiden kanssa. Uutuutena kisassa on kaksi finaalia, joista toinen käydään Sodankylässä, nuorisotila netc@:lla 11.huhtikuuta ja toinen Rovaniemellä, nuorisotila Mondella 25.huhtikuuta.  Molempien finaalien voittaja palkitaan keikalla Simerockissa! Sodankylän finaalissa nähdään vierailevana esiintyjänä myös rap-artisti Stepa, joka toimii myös tuomariston jäsenenä.

Tunnetusti kovatasoinen kilpailu kerää yhteen Lapin nuoret ja nousevimmat kyvyt. Voittajan ratkaisee kokenut tuomaristo. Raadissa ovat vuosien saatossa vaikuttaneet muun muassa Mr Lordi, Jonne Aaron, Juhani Merimaa ja Jone Nikula.  Simerock toivottaa bändeille onnea skabaan ja muistuttaa, että voittajat ei lopu koskaan! Mukaan ovat tervetulleita niin sooloartistit, bändit ja niin edelleen musiikkityylistä riippumatta!

Bändien ilmoitautumisaika on päättynyt.

Lisätiedot Finaali Sodankylä 11.4 Voittaja: New Media

Lisätiedot Finaali Rovaniemi 25.4

Simerock Rovaniemen Ounaspaviljongilla 8.-9.elokuuta.


 

 Paitamesta


 Doris

KAS

mielenterveystalo

taxi

 Tiketti 

ENR

Prisma Rovaniemi Rantasipi Pohjanhovi 
 Amarillo Rovaniemi Arina

 

(c) Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


 

Simerock 8.-9.elokuuta Rovaniemen Ounaspaviljongilla, Tervetuloa!

Kerro kavereille, levitä sanaa!

 

 

 

 

 

Testaa kykysi Simerun -pelissä. Juokse niin pitkälle ja kovaa kuin pystyt!

Pelaa Simerun >> 

 

Simerock esittelyvideo

Tsekkaa Simerock esittelyvideo.

Katso video Youtubessa >>

 

 

Simerock Talkoot

 

talkoo

Haluatko mukaan
järkkäämään festareita?

Pestautuminen ja
lisätiedot tästä >>

 

 

 
 

 

 

Akreditoinnit ja infoa tästä >>