VAPAAEHTOISET

HAE VAPAAEHTOISEKSI FESTAREILLE 2019

 Talkootyö on merkittävä tekijä festivaalien luomisessa. Simerock kutsuu kaikki festivaalityöstä kiinnostuneet vapaaehtoisiksi mukaan rakentamaan Simerockista pohjoisen parhaita festivaaleja!

Kyse on täysipainoisesta työpanoksesta ja uhrautumisesta festivaalivieraiden viihtyvyyden eteen, työ on haastavaa ja vaativaa. Vastineeksi pääset nauttimaan tekemisestä ja festivaalifiiliksestä työsi ohella, pääset tutustumaan uusiin samanhenkisiin ihmisiin ja saat hyvää työkokemusta. Saat työstäsi työtodistuksen ja työpäivinä (perjantaina ja lauantaina) tarjoamme ruoan festivaalialueella. 

Tarvitsemme ihmisiä monenlaiseen työhön kuten järjestyksenvalvontaan, toimihenkilöiksi, siivoukseen ja ravintolatyöhön. Tehtävästäsi riippuen sitoudut vapaaehtoistyöhön vähintään kymmeneksi tunniksi ennen/jälkeen festivaaleja ja/tai festivaalien aikana.

RAVINTOLATYÖ

Juomapisteellä työskentely, kassatyö, blokkaus, siisteyden ylläpito. Vuorot sijoittuvat perjantaille ja lauantaille. Vaatimuksena anniskelupassi ja/tai hygieniapassi, baarityössä 18-vuoden ikä.

INFO

Infossa otetaan vastaan median edustajat ja kutsuvieraat sekä avustetaan festarikansaa kysymyksiensä kanssa. Infossa työskentelevät osaavat vastata kaikkeen maan ja taivaan väliltä. Työ vaatii siis tarkkuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä iloista ja reipasta palveluasennetta ja halua auttaa ja ratkaista ongelmia. Vuorot sijoittuvat perjantaille ja lauantaille.

LAITTEIDEN LIPUNMYYNTI

Maailmanpyörän & muiden laitteiden lipunmyyntivuorot sijoittuvat festivaalien ajalle ja myynti tehdään vuoroissa. Työvuoroja on sekä perjantaina, että lauantaina festivaalien aitiopaikalla menon ja meiningin keskellä. Lipunmyyjän työssä on oltava jämerä ja iloinen asiakaspalvelija.

ROUDAUS/STAGEHAND

Stagehandit tekevät vuoronsa perjantaina ja lauantaina festivaalien aikana. Stagehandien tehtävä on roudata artistien esiintymiskalusto lavalle ja lavalta pois lavamanagerin ohjeistuksen mukaan. Työ on fyysisesti vaativaa ja raskasta, mutta toisaalta pääset näkemään festivaalit täysin uudesta kulmasta ja saat varmasti erilaisen kokemuksen muistoksi. Varauduthan olemaan paikalla jo ennen porttien avaamista.

SIIVOUS

Siivoustiimi huolehtii alueen siisteyden säilymisestä tapahtuman aikana, sekä bajamajojen vessapaperien täytöstä. Työ on liikkuvaa, mutta rentoa ja itsenäistä. Vuorot sijoittuvat perjantaille ja lauantaille.

VALOKUVAUS

Simerockin valokuvaajana teet työvuorosi festareilla kierrellen, sekä punaisella matolla festivaalivieraista kuvia napsien. Toivomme kuvia yleisfiiliksestä, ihmisistä ja artisteista. Vaatimuksena oma valokuvauskalusto sekä kokemusta valokuvaamisesta.

SISUSTUS JA PURKU

Sisustustiimi huolehtii backstage- ja vip-alueiden sisustuksen toteutuksesta ja purusta. Työ on ohjeistettua. Työ on sekä fyysistä sohvien ja jääkaappien kantoa, että verhojen ripustamista ja valojen kiinnittämistä. Vuorot sijoittuvat festivaaliviikolle, mutta festivaalipäivät olet halutessasi vapaalla.

SEURAT JA TIIMIT  

Seurat ja tiimit ovat tervetulleita talkootoimintaan. Voimme yhdessä neuvotella kokonaisuuden molempien tarpeiden mukaisesti.

HAKEMINEN

Mieti mikä saa sinut haluamaan mukaan vaativaan talkootyöhön festivaalien rakentamiseksi ja kuvaile omat tavoitteesi festivaalityölle vapaamuotoisen hakemuksen muodossa. Voit hakea tiettyyn tehtävään, useampiin tehtäviin tai voit ilmaista halukkuutesi tehdä mitä vain! Kerro myös milloin olet käytettävissä ja minkä verran aikaasi olet valmis uhraamaan festivaalien eteen.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Simerock arvostaa panostasi ja toivottaa sinut tervetulleeksi festivaalin ihmeelliseen maailmaan ja kokemuksiin myös "tiskin toiselle puolelle"!

Työt ei lopu koskaan!